Vanha Hämeentie 34 TURKU puh. 02 254 3572

 

Hyvän olon lahjakortit!

 

Voit hankkia myös lahjakortin myös hoitopalveluihin esimerkiksi kasvohoitoon, jolloin kasvohoito räätälöidään lahjansaajan iholle sopivaksi.

 

Suosittu lahjaidea ovat myös ylelliset vartalonhoitotuotteet, jotka ilahduttavat varmasti lahjan saajaa. Vartalonhoitotuotteita voit ostaa Feliciannesta.

 • LAHJAKORTTIVINKIT

  Feliciannen lahjakortit ovat varma valinta, kun haluat antaa hyvänolon lahjan läheiselle!

   

  Lahjakortin voit hankkia haluamallesi summalle , jolloin lahjansaaja valitsee itse mitä palveluita tai tuotteita hän lahjakortilla hankkii. Lahjakortti on voimassa 4 kk. ostohetkestä.

   

  Lahjakortin voi hankkia myös esimerkiksi kasvohoitoon. Lahjakorttihoito räätälöidään lahjansaajan ihon tarpeiden mukaan sopivaksi.  Kasvohoitojen hinnat ovat 90-150€. Hyvä idea lahjakorttiin on myös Jokanaisen vuosihuoltopaketti - hoitokokonaisuus, jossa koko keho hoidetaan ja olo on hoidon jälkeen todella rentoutunut.

   

  Suosittu lahjaidea ovat myös ylelliset vartalohoitotuotteet, jotka ilahduttavat varmasti lahjan saajaa. Vartalonhoitotuotteita saat suoraan Feliciannesta. Hyvää oloa toivottaa Felicianne!

 • LAHJAKORTTI HALUAMALLESI SUMMALLE

  Alla olevan viestilomakkeen kautta voit tilata lahjakortin haluamallesi summalle (ks. tilausohjeet).

  Voit myös soittaa 02 - 254 3572 ja kysyä lisätietoja lahjakortin hankintaan liittyvissä kysymyksissä.

 • JOKANAISEN VUOSIHUOLTO - Juhlahoito

  JUHLAHOITO sisältää:

  Erikoiskasvohoidon

  Aromaattisen rentouttavan selkähieronnan ,

  Pehmentävän käsien -ja käsivarsien hieronnan

  Ripsi-ja kulmavärjäyksen. Hinta 15€

  (ilman ripsi- ja kulmavärjäystä 120€,

  pelkkä erikoiskasvohoito 95 €)

  Koe täydellinen päivä kauneushoitolassa

  Jokanaisen juhlahoito on Felicianne 20- vuotis juhlahoito. Juhlahoito on todellinen hoitopaketti, jonka jälkeen seesteinen hyvänolon tunne valtaa kehon. Hoitopaketin erikoiskasvohoito räätälöidään lahjansaajan sen hetkisen ihon tarpeen mukaan.

  Sopii itselle hemmotteluksi...miehet  tilaavat "Jokaisen naisen vuosihuolto  - hoidon rakkaille naisilleen lahjaksi.

 • LAHJAKSI KASVOHOITO TAI KASVOHOITOSARJA

  Feliciannen hoitovalikoimassa on lukuisia erilaisia kasvohoitoja ja ostaessasi lahjakortin kasvohoitoon, hoito räätälöidään lahjan saajan ihon tarpeiden mukaan.

  Nuoremmalle iholle esimerkiksi kemialliset ihon puhdistukset ovat oivallinen valita lahjaksi. Hoito puhdistaa kasvojen alueen talista ilman puristelua.

   

  Aromaterapeuttiset ja hedelmähappohoidot ikääntyvälle iholle uudistavat ja tasapainoittavat ihon kosteustasapainoa.

 • LAHJAKSI YLELLISIÄ VARTALONHOITOTUOTTEITA

  Takuuvarma lahjaidea on ylelliset vartalonhoitotuotteet. Feliciannen ammattisarjoista löytyy erilaisia hoitotuotteita aina ihoa kuorivista- ja kosteuttavista tuotteita kynsienhoitosetteihin.

  Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat laadullisesti korkeatasoisia ja luotettavia. Esimerkiksi ihon kuorinta-aine ja kosteutusvoide ovat hyvä lahjaidea!

Laita viestiin haluamasi summa, haluamasi palvelu tai tuote. Lisäksi mainitse saajan nimi, maksajan tiedot sekä osoite johon lahjakortti lähetetään.

 

 

LAHJAKORTIN TILAUSOHJEET

Vastausviestissä saat tilinumeron, johon lahjakortti maksetaan. Suorituksen tultua lahjakortti lähetetään vastaanottajalle.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

HOITOLA & MYYMÄLÄ

SÄHKÖPOSTI

VARAA AIKA TAI TILAA LAHJAKORTTI

Vanha Hämeentie 34

TURKU

felicianne@luukku.com

 

02 - 254 3572